web analytics
Donau Ships

DONAUSHIPS
DONAUSHIPS

Krstarenja
Savom i Dunavom

Donauships

Gardoš

Lido

Dorćol

DONAUSHIPS

Beograd
iz najlepše perspektive

Donauships

Kula Nebojša

Ušće

Kalemegdan

DONAUSHIPS

Uživajte u rečnoj panorami Beograda

DONAUSHIPS

Saborna Crkva

Sava Mala

Brankov Most

Slide background

Prijatan Ambijent

tramvajski-most-donauships.com-krstarenje-dunavom

Tramvajski most

Staro sajmište

Gazela

DONAUSHIPS

Osetite moć reke

DONAUSHIPS

Železnički most

Sajam

Most na Adi

DONAUSHIPS

Đerdap:
Krstarite najvećom evropskom klisurom

Veliki kazan

Trajanova tabla

Decibelova glava

U vlasništvu kompanije Donauships su brodovi Trajan i Stevanske Livade. Proizvedeni su u brodogradilištu u Zaandam-u u Holandiji. Otuda su i uvezeni i nalazili su se u redovnoj floti JRB-a sve do 2009. god kada ih otkupljuje firma DonauShips.

Brodovi su registrivani kod nadležnih državnih institucija (Jugoregistar) i ispunjavaju sve zakonske zahteve i medjunarodne standarde za prevoz putnika na unutrašnjim plovnim putevima. Kapacitet brodova je po 60 osoba.

Drago nam je što možemo da vam ponudimo najbolje brodove ove vrste kod nas. Specijalizovana namena im je panoramsko razgledanje kako urbanih – gradskih oblasti, tako i netaknute prirode, što nudimo u Đerdapskoj Klisuri sa polaskom iz Donjeg Milanovca.

U svrhu panoramskog razgledanja ovi brodovi se koriste u velikim evropskim metropolama: Pariz, Rim, Amsterdam, Beč, Budimpešta…

Karakterišu ih velike staklene površine koje omogućavaju savršen spoj sa okruženjem i nesmetan uvid u svaki detalj na reci i obali. Sa druge strane, plovila nemaju otvorenu palubu, tako da ispunjavaju najstrožije zahteve bezbednosti, što je primarno pri prevozu putnika, naročito dece.

Na brodovima postoji toalet, mini bar i mobilni enterijer, koji se može prilagoditi različitim namenama i zahtevima klijenata koji zakupljuju brod.

Stalno sidrište i, ujedno, mesto polaska broda Trajan u Beogradu je splav – marina Gabbiano, ekskluzivni caffe & restoran na Dunavu kod hotela Jugoslavija.

Krstarenje Đerdapskom klisurom brodom Stevanske Livade počinje iz centra Donjeg Milanovca.